Graag nodigen wij je uit voor de VIP-avond van de Riza Trend Fair. Een feestelijke kick-off waarin we de visie van Riza graag met je delen.
Ben jij erbij op deze exclusieve avond?

Uitnodiging VIP-avond

Datum:
Maandag 4 november

Locatie:
Achterweg 11, 1424PN De Kwakel

Starttijd:
17:00 uur

Tip! Probeer waar mogelijk te carpoolen. Parkeren kan bij de locatie.

Aanmelden

Deze avond is exclusief voor genodigden. We vinden het daarom fijn om te weten of je erbij bent. Meld je uiterlijk vrijdag 25 oktober aan via onderstaande button.

    Bedrijfsnaam

    Volledige naam

    Email Adres

    Riza Trend Fair

    Tijdens de Riza Trend Fair presenteren we ons bloeiende assortiment én onze vooruitstrevende (retail)services en oplossingen, specifiek voor exportpartners, tuincentra, supermarkten, bloemisten en groothandels. Wij zetten jou als klant, jouw formule en de consument centraal. Ook delen wij onze inzichten en ambities m.b.t. duurzaamheid en de mogelijkheden van data. Met één doel: inspiratie & waardecreatie.

    Klaar voor een flinke dosis inspiratie? Tot dan!

    Over Riza

    Het nieuwe kwekerscollectief Riza bestaat uit de Bromelia Specialist, Karma Plants, Van der Voort Potplanten, Concorde Plants, Ter Laak Orchios en Maarel Orchids. Wij bundelen vanaf 1 januari 2025 ons aanbod en combineren productkennis en marktkennis vanuit een gezamenlijke nieuwe propositie.

    Ervaar de vorige editie