You’re invited!

Trend Fair

Jungle to

Jungle

VIP Avond


Datum • 8 november 2022

Tijd • 16:30 – 21.00 uur

Achterweg 11 - 1424 PN - De Kwakel

In november organiseren wij opnieuw de Trend Fair. Het thema van dit jaar is Jungle to Jungle. Met veel enthousiasme nodigen wij u uit voor de VIP avond op dinsdag 8 november 2022.

Aanmelden

De VIP avond is exclusief voor genodigden. In verband met de catering vragen wij u om u uiterlijk 28 oktober aan te melden.

  Bedrijfsnaam

  Volledige naam

  Email Adres

  Urban Jungle trend

  De Bromelia komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden en past perfect bij dit thema.  De Urban Jungle trend zien we steeds meer groeien. Ook de Bromelia groeit in relevantie en is inmiddels een top 5 kamerplant in Europa.

  Voor wie

  Exclusief voor onze klanten uit de sierteelt sector. De beurs is gericht op oplossingen, retail services en actuele thema’s speciaal voor ketens van tuincentra, supermarkten, bloemisten en de groothandel.

  Wat levert een bezoek u op:

  • Professionele product- en marktkennis direct van de bron.
  • Oplossingen voor e-commerce vraagstukken en retail services.
  • Kennis opdoen over duurzaamheid.
  • Ideeën over uw onderscheidend vermogen ten opzichte van andere spelers in de markt.
  • Specifiek op uw winkelformule en positionering afgestemde presentaties en producten.
  • Nieuwste trends, innovatieve ideeën, nieuwe soorten en inspiratie.
  • Advies over het verhogen van uw omloopsnelheid en het verlagen van uw waste.
  • Ondersteuning bij marketing en story-telling bij de producten.

  Wij zetten u als klant, uw formule en de consument centraal. Door jarenlange ervaring en onze kennis van product en markt weten wij precies welke Bromelia en het gebruik het beste is voor elk land, retail formule of consument.

  Op deze beurs hebben wij de ruimte om onze onderscheidende producten en toepassingen te presenteren. Net als alle voorgaande succesvolle jaren beloven wij u ook dit jaar te inspireren. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

  Tot ziens op de Trend Fair VIP avond!

  Programma:

  16.30 uur

  Inloop, ontvangst met een drankje en preview beurs

  18.00 uur

  Hapje eten en netwerken

  19.00 uur

  Openingswoord
  door Siegfried Bunnik

  19.25 uur

  Rethink de toekomst
  door Harry Bijl innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland.

  De uitdagingen in de retail zijn groot als het gaat om het consumentenvertrouwen en de bestedingen. Een ding is zeker de consument bezoekt graag winkels en laat zich met goede argumenten en de juiste Experience graag verleiden tot kopen.

  De goed geïnformeerde bezoekers zullen nog bewuster winkels bezoeken, de mobiel gebruiken en
  overwegen wel of niet te kopen. Online Oriëntatie en de reputatie van bedrijven speelt een steeds grote rol.  Hier liggen de kansen voor toekomstgericht ondernemerschap.

  Belangrijke topics zijn: zichtbaarheid, toegang tot product en informatie, duurzame betekenis geven aan product oplossingen, betrokken medewerkers, koop- gemak en beleving en lokale- en ketensamenwerking.

  Tijdens de interactieve en beeldende presentatie wordt inzicht gegeven in de belangrijkste ontwikkelingen op retail gebied. Harry zal zowel de impact van de ontwikkeling op het koopgedrag toelichten als voorbeelden geven hoe innovatie retailers daarop inspelen.

  De retail van de toekomst wordt nog meer aangejaagd door duurzaamheidsaspecten, persoonlijke aandacht en de digitale mogelijkheden. Bedrijven die hier goed op inspelen hebben absoluut toekomst.

  20.10 uur

  Vragen, afsluiting en netwerkborrel

  ..."Leave it up to us when it comes to Bromeliads."